Nieuwsvoorziening

Schuttevaer papieren versie

De reders/werkgevers die aangesloten zijn bij het O&O Fonds Zeescheepvaart (O&O) ontvangen de papieren versie van de Schuttevaer aan boord, bestemd voor de zeevarenden.

Schuttevaer online

Als de zeevarenden gebruik willen maken van “Schuttevaer online” dan kunnen zij hiertoe een verzoek indienen bij Bobbe International met vermelding van zijn/haar officiële zakelijk e-mailadres en de naam van de werkgever. Het e-mailadres van Bobbe International is zeescheepvaart@bobbe.eu

Voor zeevarenden die geen eigen zakelijk e-mailadres hebben, kunnen het privé e-mailadres opgeven.

Bobbe International zal na verwerking van de aanvraag via het opgegeven e-mailadres van de zeevarende de persoonlijke inloggegevens toesturen.

De zeevarende moet dan wel in dienst zijn van een rederij/werkgever die is aangesloten bij het O&O en zelf ook onder de regeling van het O&O fonds vallen.

NRC Digitaal

Om toegang te verkrijgen tot NRC Digitaal aan boord van de schepen die onder de regelingen van het O&O fonds vallen, dient de werkgever een verzoek in te dienen bij het O&O fonds waarin wordt aangegeven om welke schepen het gaat met het daarbij behorende zakelijke e-mailadres van het schip.

Na ontvangst van het verzoek worden de schepen met zakelijke e-mailadres van het schip vastgelegd in een portal en ontvangen vervolgens van NRC een bericht voor het aanmaken van een account. Met het account kunnen de bemanningsleden op een schip direct toegang krijgen tot NRC Digitaal.