Aanvullende verzekering

AZVZ

Wij bieden twee op maat gemaakte aanvullende verzekeringen voor zeevarenden en walpersoneel. Hiermee bent u verzekerd van extra ruime vergoedingen voor bijvoorbeeld tandarts, fysiotherapie en brillen en lenzen:

  • AV-AZVZ Comfort
  • AV-AZVZ Comfort Extra

Alle vergoedingen in de aanvullende verzekeringen bekijkt u in de Polisvoorwaarden 2024. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op de hoogste aanvullende verzekering van de ouders. En u kunt alleen kiezen voor een aanvullende verzekering van AZVZ als u ook een basisverzekering heeft bij AZVZ.

Korting op uw premie

Zeevarenden krijgen in 2022 korting op de premie:

  • 65% op de premie van de AV-AZVZ Comfort.
  • 52,35% op de premie van de AV-AZVZ Comfort Extra.

Gezinsleden van zeevarenden, walwerknemers van maritieme bedrijven, werkenden in de binnenvaart of de niet-zeegaande waterbouw en de gezinsleden van deze groepen krijgen 30% korting op de aanvullende verzekeringen. Bekijk het premieoverzicht 2024.

Geen medische selectie

AZVZ past geen medische selectie toe, ook niet voor de aanvullende verzekering. Wij accepteren iedereen, ongeacht leeftijd en gezondheidssituatie

Polisvoorwaarden en vergoedingenoverzicht

Klik hier voor de polisvoorwaarden en het vergoedingenoverzicht. U kunt de polisvoorwaarden ook opvragen via e-mail of bel naar 020- 586 66 66.

 

Wijzigingen in premie en/of polisvoorwaarden

Wij maken de wijzigingen in de premie en polisvoorwaarden per 1 januari aan u bekend onder Laatste nieuws. Als er tussentijds wijzigingen plaatsvinden door bijvoorbeeld een wijziging in de wetgeving of andere overheidsregels, dan ontvangt u een brief en vermelden we de wijziging op ons website bij Laatste nieuws.

 

Geen eigen risico

Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering vallen niet onder het eigen risico.